Turiștii care vizitează Portugalia și ascultă muzică pe plajă pot primi amenzi de până la 36.000 euro 

plaja vacanta Sursa foto: Thomas Cook

Cei care ascultă muzică pe plajele din Portugalia pot primi amenzi de până la 36.000 euro, scrie Euronews.com.

Autoritatea Maritimă Națională a țării (AMN) a interzis muzica tare pe plajă. Noile restricții au fost confirmate chiar în momentul în care sezonul de vârf al turismului este pe cale să înceapă în cele mai populare destinații de plajă din Portugalia.

La cât se ridică amenda pentru difuzarea de muzică pe plajă în Portugalia?

Anunțat luna trecută de AMN, regulamentul interzice „utilizarea echipamentelor de sunet și activitățile generatoare de zgomot care, în conformitate cu prevederile legii, pot provoca disconfort”.

Deși nu este clar ce volum, dacă este cazul, este clasificat oficial ca fiind deranjant, iubitorii de plajă pot face plângeri privind zgomotul la poliția maritimă locală responsabilă de plaja pe care se află.

Amenzile ar putea fi cuprinse între 200 și 4.000 de euro pentru persoane fizice și între 2.000 și 36.000 de euro pentru grupuri.

Edictul AMN privind plajele enumeră diverse alte activități care sunt interzise pe țărmurile portugheze. Printre acestea se numără jocul cu mingea în afara zonelor desemnate, camparea în afara campingurilor și aprinderea focului.

Sursa foto: Thomas Cook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *