Twitter vrea să pună în aplicare acordul de cumpărare de 44 miliarde de dolari cu Elon Musk

Redacția mai 17, 2022 0 comentarii
Twitter

Twitter a declarat că intenționează să pună în aplicare acordul de preluare de 44 de miliarde de dolari cu Elon Musk, la doar câteva ore după ce șeful Tesla a declarat că achiziția „nu poate merge mai departe” , doar dacă rețeaua de socializare poate certifica numărul de conturi false de pe platformă, scrie Financial Times.

„Twitter se angajează să finalizeze tranzacția la prețul convenit”, a spus grupul marți, chiar dacă se luptă public pe propria sa platformă cu Musk, care amenință să se retragă de la înțelegere .

Musk a provocat luni serioase îndoieli cu privire la încheierea tranzacției, după ce a spus că un preț mai mic „nu este exclus”, în timp ce l-a acuzat pe platforma de socializare pe șeful executivului Twitter, Parag Agrawal, pentru că nu a furnizat dovezi cu privire la numărul de conturi false.

Prețul acțiunilor Twitter a fost tranzacționat sub oferta de 54,20 dolari convenită de Musk, dar a scăzut după ce miliardarul sud-african a sugerat că ar putea renunța la tranzacție. Prețul acțiunilor Twitter s-a închis luni la 37,39 dolari.

Sursă foto: Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.