Uber a ajuns în 10 orașe din România, după ce și-a deschis aplicația și în Prahova

Redacția apr. 22, 2021 0 comentarii
uber, aplicatie uber, ride sharing

Compania de ridesharing Uber și-a extins de azi serviciul în Ploieşti și a ajuns, astfel, să fie prezentă în 10 oraşe din România.

Uber este o aplicaţie care conectează pasageri şi şoferi în 69 de ţări, în peste 10.000 de oraşe. Începând cu această după-amiază, Uber va fi disponibil în Ploieşti, primul oraş din zona Prahovei în care serviciul se extinde. Cu Ploieşti pe lista de oraşe în care aplicaţia este prezentă, Uber este acum disponibil în 10 oraşe din România”, a informat compania, potrivit News.ro.

Compania de ridesharing s-a lansat la Bucureşti în 2015, şi s-a extins la Cluj, Timişoara, Braşov şi Iaşi. În vara anului 2020, serviciul a devenit disponibil şi în Constanţa, iar în lunile recente, Uber s-a lansat în Craiova, Galaţi şi Piteşti. În Ploieşti, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei.   „Regiunea Prahovei este una dintre zonele în care plănuiam să ajungem de ceva timp şi ne bucurăm să anunţăm că locuitorii oraşului Ploieşti vor beneficia acum de curse convenabile şi sigure cu Uber”, a declarat Ana Maria Borlovan, country operations manager Uber România.

Atât şoferii, cât şi pasagerii trebuie să poarte mască în timpul curselor şi sunt rugaţi să confirme că au înţeles şi că respectă regulile de sănătate şi siguranţă recomandate de organizaţiile mondiale de sănătate, mai arată compania. ”Uber utilizează o tehnologie care verifică dacă şoferii poartă mască de protecţie. Aceştia trebuie să-şi facă un selfie înainte de a se conecta în aplicaţie. Aplicaţia le reaminteşte şoferilor să se spele pe mâini, să-şi dezinfecteze maşinile şi să ţină geamurile deschise pentru a facilita ventilaţia în timpul curselor”, mai informează compania.

Sursa foto: Pexels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *