UiPath achiziționează Cloud Elements, o platformă inovativă care face automatizarea mai rapidă

uipath Sursa foto: Facebook/UiPath

UiPath, primul unicorn românesc (între timp ajuns decacorn), achiziționează Cloud Elements, o platformă care va oferi companiilor capabilități extinse de automatizare a proceselor.

Cloud Elements este o platformă care a pionierat integrarea de API-uri (Application Programming Interface). Odată cu această achiziție, UiPath va putea oferi capabilități de automatizare de nivel enterprise bazate pe interfața de utilizator (UI) precum și capabilități bazate pe API-uri prin intermediul unei singure platforme. Astfel, clienții UiPath au flexibilitatea de a automatiza procese utilizând un mix optim de instrumente de automatizare bazat atât pe interfața de utilizare cât și prin API-uri.

„Făcând automatizarea mai ușor și mai rapid de implementat, Platforma UiPath are capacitatea de a îmbunătăți semnificativ unele dintre cele mai costisitoare și cronofage activități din companiile moderne”, a declarat Daniel Dines, co-fondator și CEO al UiPath. „Achiziționarea Cloud Elements este doar un exemplu legat de modul în care construim o platformă flexibilă și scalabilă de nivel enterprise, care ajută clienții să devină companii complet automatizate”, potrivit lui Dines.

„Pentru a automatiza o companie, este necesar ca acea companie să fie una conectată”, a declarat Mark Geene, co-fondator și CEO al Cloud Elements. „Combinarea capabilităților noastre de integrare a API-urilor precum și a celor de management cu soluția solidă a UiPath întărește liantul conectivității întreprinderii și extinde acoperirea și eficiența proiectelor de automatizare pentru întreprinderile din întreaga lume”, afirmă Geene.

Cloud Elements are o bază largă de clienți, incluzând companii de renume precum SAP, Capital One, DocuSign, iCIMS, FIS, Axway, PaySimple, TeamPay, Dun & Bradstreet și Xerox.

UiPath ajută organizațiile să devină complet automatizate, oferind o platformă end-to-end pentru automatizare, care combină soluția premium de Robotic Process Automation  (RPA) cu o suită completă de capabilități care permit fiecărei organizații să-și extindă rapid operațiunile digitale de afaceri.

Sursa foto: Facebook/UiPath

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *