Ultimatum de la șeful PNL București, Ciprian Ciucu pentru Nicușor Dan : inaugurarea pasajului de la Doamna Ghica, cel mai târziu pe 31 iulie. Condiții pentru Prelungirea Ghencea și proiectul Ciurel-A1

Pasaj Doamna Ghica

Primarul sectorului 6 și președinte PNL București, Ciprian Ciucu îi solicită Primarului General, Nicușor Dan să finalizeze lucrările la pasajul suprateran de la Doamna Ghica, investiție cu termen estimat de inaugurare : 1 septembrie. Într-un document publicat miercuri, PNL București prezintă 10 urgențe ale Bucureștiului pentru care Primarul General trebuie să livreze rezultate în termen de 6 luni.

Pentru infrastructura de transport, Ciucu îi dă termen lui Nicușor Dan să finalizeze Pasajul de la Doamna Ghica și să ajungă la 50 % pentru proiectul de modernizare pe Prelungirea Ghencea (tronsonul I), ambele investiții fiind începute în mandatul Gabrielei Firea și întârziate din cauza lipsei finanțării din 2020. Totodată, Ciucu îi solicită lui Nicușor Dan ca tronsoanele 3 și 4 de pe Prelungirea Ghencea să fie atribuite constructorilor tot până la sfârșitul lunii iulie iar pentru proiectul Pasaj Ciurel- străpungere A 1 să decidă continuarea lucrărilor spre Autostrada A 1 sau stoparea proiectului prin anularea PUZ Ciurel.

,,Creșterea ritmului de execuție a marilor proiecte de investiții care bat pasul pe loc. În acești doi ani de mandat nu a fost demarat niciun mare proiect de investiții, unul a fost abandonat (drumul Ciurel), unul a mers prost (Doamna Ghica) și unul a mers extrem de prost (Prelungirea Ghencea). Indicatori de realizare : Deschiderea circulației pe Pasajul Doamna Ghica până la data de 31 iulie 2023. Lucrările la tronsonul I din Prelungirea Ghencea să ajungă la măcar 50 % execuție (inclusiv plăți) până la 31 07 2023. Atribuirea contractelor de execuție pentru tronsoanele 3 și 4 până la 31 iulie 2023. Primarul General va veni în fața Consiliului General cu o decizie pentru Drumul Ciurel, având practic două opțiuni : deblocarea proiectului prin angajarea serviciilor de expropriere și bugetare adecvată sau stoparea argumentată a proiectului prin introducerea pe ordinea de zi a unui proiect de anulare a PUZ Ciurel și a coridorului de expropriere.”- Comunicat PNL București.

Despre urgențele Bucureștiului privind termoficarea și reformele din PMB și instituții subordonate, în viziunea PNL București, puteți citi aici.

 

Comentarii

  1. Mult nu mai e pana ce diavolii cu fata de om aflati acum la conducere isi vor primi rasplata de la Hristos. Sa ne rugam ptr ei ca Domnul sa se milostiveasca de toti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *