Un director care conducea de 32 de ani o companie românească cu tradiție în energie și-a pierdut mandatul

electromagnetica_cladire_fata_1

Eugen Scheușan, director general Electromagnetica și președinte al CA, și-a încheiat mandatul, iar acesta nu va mai fi prelungit, a precizat Electromagnetica, într-o comunicare remisă bursei. Îi ia locul Daniela – Adi Cucu, jurist care deține un cabinet de mediere.

Electromagnetica este o companie românească cu o lungă tradiție în domeniul energetic și al electronicelor, specializată în producția și furnizarea de echipamente și servicii pentru sectorul energetic. Este cunoscută pentru fabricare de becuri și lămpi, dar a avut și o lungă perioadă când a fost unul dintre cei mai mari trader de energie, din rândul așa numiților „băieți deștepți”. Fondată în anul 1943, Electromagnetica a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piața energetică din România, oferind soluții și tehnologii pentru generarea, distributia si gestionarea eficienta a energiei electrice. Este , în același timp, u mare jucător în imobiliare, parcul său de birouri de pe Calea Rahovei din București găzduind zeci de firme chiriașe.

„Societatea este onorată de faptul că domnul Eugen Scheusan a acceptat să împărtășească experiența sa și după dată de 18 octombrie 2023 din poziția de membru al Consiliului de Administrație. Începând cu 18 octombrie 2023, membrii Consiliului de Administrație numiți de adunarea generală ordinară din 3 iulie 2023, sunt:

– dl. Eugen Scheușan;

– dl. Sorin – Iulian Cioacă;

– dna. Cristina – Gabriela Gagea;

– dl. Mihai Trifu;

– dna. Daniela – Adi Cucu”, a anunțat compania.

Date Eugen Scheușan:

– Anul nașterii 1954

– Inginer

– Absolvent al Facultății de Automatică și Automatizări din cadrul Institutului Politehnic București (1979)

– Director general al Electromagnetica (din 1991)

– Director Tehnic al Electromagnetica (1990-1991).

Copyright Electromagnetica

Comentarii

  1. Ce experiență în domeniul produselor , al cercetării , al promovării de noi tehnologii și al marketing-ului în domeniul ENERGETICII poate avea un AVOCAT de MEDIERE ??????

  2. Electromagnetica este controlata de oameni din fosta Securitate. Și vă fi controlata. Domnul amintit este general de Securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *