Un furnizor global de servicii de transport anunță o investiție de 1 milion de euro în Românie și filială nouă

sedjiu dsv interior Foto: DSV

DSV România, filială a grupului danez DSV, al treilea cel mai mare furnizor global de servicii transport și logistică, a investit 1 milion de euro pentru un sediu nou în România, unde se va reloca DSV Road, o nou înființată entitate juridică.

DSV Road, divizia de transport a grupului la nivel local, a fost transformată într-o entitate juridică distinctă datorită creșterii accelerate și a potențialului de business pe piața locală de transport, transmite compania. Până în 2024, principalele obiective DSV Road sunt atingerea cifrei de afaceri de 100 milioane de euro, mai mult cu 50% față de 2022.

“Înființarea unei noi companii este un pas firesc în evoluția grupului DSV în România și parte din strategia noastră de business, având în vedere dezvoltarea continuă accelerată din ultimii ani, atât organică, cât și prin achiziții, a celor trei divizii – DSV Road, DSV Solutions și DSV Air&Sea. Fiecare divizie își va concentra propriile resurse pe segmentul propriu și va avea echipă de management dedicată”, declară Sergiu Iordache, Managing Director DSV Road.

Compania DSV Road își va reloca birourile într-un nou sediu, după o investiție de 1 milion de euro în închirierea și amenajarea spațiului. Noul sediu DSV Road se află în clădirea AFI Park 4-5 din Capitală, unde ocupă o suprafață de 1.400 mp, care poate acomoda 100 de persoane.

Echipa DSV Road numără 90 de membri, cu o vechime medie de 8-10 ani în companie și o rată de fidelizare a angajaților de peste 90%, însă compania plănuiește extinderea departamentelor de operațiuni și vânzări.

Stabilită în România în 1994, compania DSV, parte din grupul danez DSV Global Transport & Logistics, are activitate în 13 orașe și deține 120.000 mp de centre logistice clasa A pe piața locală. Prin entitățile DSV Road, DSV Solutions și DSV Air&Sea, compania oferă servicii de transport și logistică pe toate tipurile de transport (rutier, aerian, maritim și feroviar), servicii de transport (regim grupaj, livrare), servicii multimodale și serviciile de depozitare și fulfilment pentru industrii ca retail, pharma, automotive și altele.

În 2021, compania DSV a înregistrat o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de euro, în creștere cu 30% comparativ cu anul anterior.

Foto: DSV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *