Unirea Shopping Center, pe plus în primul semestru din 2022. Profit de 13,6 milioane de lei, de la pierderi de 36 milioane de lei în 2021

Unirea Shopping Center

Unirea Shopping Center a înregistrat un profit net de 13,6 milioane de lei în prima jumătate a lui 2022, de la pierderi de 36 milioane de lei în 2021, potrivit unui raport publicat la Bursa de Valori București (BVB).

Centrul comercial a înregistrat o cifră de afaceri de 27 milioane lei în primul semestru din 2022, de la 23 milioane în aceeași perioadă a anului trecut. 

Veniturile totale au înregistrat 29 milioane de lei în primul semestru al anului, iar cheltuielile s-au redus de la 60 de milioane de lei la 13,6 milioane de lei.

Principalul acționar al Unirea Shopiing Center este The Nova Group Investments cu 80%, împreună cu SIF IV Muntenia (10,83%). Centrul comercial a fost deținut de omul de afaceri Dan Adamescu, iar după decesul ce acesta a decedat, centrul comercial a devenit mărul discordiei între fosta soţie, Carmen Palade, şi fiul omului de afaceri Alexander Adamescu.

Sursă foto: Unirea Shopiing Center.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *