Victor Cosconel, fost CEO Sodexo Bulgaria, numit șef al Industrial & Business Development al Colliers International

Victor Cosconel, Colliers

Compania de consultanţă imobiliară Colliers l-a numit pe Victor Cosconel, fost CEO al Sodexo Bulgaria, în poziția de șef al departamentului de Industrial & Business Development începând din septembrie. Cu o experiență de peste 20 de ani în vânzări, business development și general management,  va coordona planurile de dezvoltare ale Colliers pentru spații industriale, cât și la nivelul întregii companii.

De-a lungul carierei, Victor Cosconel a acumulat experiență amplă în vânzări, management și dezvoltarea afacerilor, ocupând mai multe poziții de conducere în companii multinaționale precum Sodexo, Vodafone sau McDonald’s, unde a gestionat adoptarea de noi tehnologii în activitatea curentă și s-a asigurat că strategia, scopurile și obiectivele stabilite sunt realizate.

„Oamenii sunt esența oricărui business. De aceea, la Colliers suntem mereu în căutare de lideri pasionați și determinați, care vin cu suflu nou și pot contribui la dezvoltarea viitoare a companiei și a pieței în ansamblu. În cariera lui, Victor s-a remarcat prin abilitățile de a crea și suda echipe de succes și experiența în tot ceea ce înseamnă relaționare – cu clienți, colegi, management, și pasiunea lui vor contribui la creșterea întregii organizații”, spune Laurențiu Lazăr, Managing Partner Colliers România.

În ultimii cinci ani, Victor Cosconel a fost CEO al Sodexo Bulgaria, unde rolul său a fost să dezvolte o echipă de management puternică, iar anul acesta compania înregistrează cele mai bune rezultate financiare de la înființare până acum.

Victor Cosconel a absolvit programul de business management Executive Development Programme, în Belgia, la Vlerick Business School, îmbunătățindu-și continuu educația profesională prin programe de training.

Sursa foto: Colliers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.