VIDEO Florin Spătaru a primit aviz în Parlament pentru a fi ministru al Economiei: Audit la companiile cu probleme, în loc de concedieri

Carmen Radu nov. 24, 2021 0 comentarii
Florin Spataru

Florin Spătaru a primit miercuri aviz în comisiile specialitate din Parlament pentru a fi ministru al Economiei. El a obținut 30 de voturi „pentru” și 19 voturi „împotrivă”.

Întrebat de jurnalişti câte companii are în subordine Ministerul Economiei, Spătaru a afirmat că împreună cu filialele sunt aproximativ 70, iar companii de sine stătătoare sunt 42.

El a mai spus că, în ceea ce priveşte companiile cu probleme, concedierea este ultima măsură care ar trebui luată. În cazul acestor societăţi trebuie efectuat un audit şi analizat care sunt măsurile care ar trebui luate.

Spătaru a declarat miercuri că la COS Târgovişte, companie din subordinea ministerului, este necesară o analiză pentru a se vedea care sunt soluţiile care pot fi adoptate.

„În ceea ce priveşte situaţia COS Târgovişte, din păcate va trebui să fac o analiză, în momentul în care voi ajunge la minister, să fac o analiză în detaliu, să vedem care este situaţia acolo şi să vedem care sunt metodele sau care ar fi soluţiile pe care le putem adopta. Vreau să mai fac o precizare în ceea ce priveşte societăţile care sunt în dificultate. Acestor societăţi nu le vom aplica acelaşi regim. Va trebui să facem un audit, să vedem care sunt cauzele, să vedem care sunt măsurile de redresare şi abia apoi să vedem care vor fi planurile de restructurare a acestor companii”, a spus Florin Spătaru, potrivit Agerpres.
Citește și: 

Cine este Florin Spătaru, noua propunere PSD pentru ministerul economiei/ El îl va înlocui pe Marius Humelnicu

Sursa foto: Facebook/Florin Spataru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *