Virgil Popescu anunță că mai sunt 3 zile în care pot depune proiecte cei care vor să obţină finanţare pentru modernizarea şi eficientizarea consumului de energie

Redacția sept. 19, 2022 0 comentarii
bec becuri energie electrica lumina facturi

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat că mai sunt 3 zile în care pot depune proiecte cei care vor să obţină finanţare pentru modernizarea, monitorizarea şi eficientizarea consumului de energie la nivelul operatorilor economici în vederea asigurării eficienţei energetice în sectorul industrial, potrivit unui mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

„PNRR. Mai sunt 3 zile în care pot depune proiecte cei care vor să obţină finanţare pentru modernizarea, monitorizarea şi eficientizarea consumului de energie la nivelul operatorilor economici în vederea asigurării eficienţei energetice în sectorul industrial!”, a scris ministrul pe Facebook.

Acesta spune că se mai pot depune proiecte până la data de 22 septembrie, ora 17:00. Bugetul total estimat al schemei este echivalentul în lei a sumei de 62.000.000 euro, fonduri europene nerambursabile asigurate prin Mecanismul de Redresare şi Rezilienţă în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă – Componenta C.6 Energie.

Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *