Virgil Popescu: De la benzinăria MOL a pornit isteria, vom vedea mâine de ce s-a creat această panică/ Am discutat cu OMV Petrom și Rompetrol, exclus să rămânem fără stocuri și să avem explozii de prețuri

G4Media mart. 9, 2022 1 comentarii
benzinarie mol carburant pompa alimentare ful

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri seară, la Digi24, că isteria creșterii prețurilor la carburanți a pornit de la o benzinărie MOL din Beiuș și că autoritățile investighează cauzele care au stat la baza rostogolirii informației care a produs panică.

Popescu a mai spus că a discutat cu marii producători OMV Petrom și Rompetrol care l-au asigurat că este exclus ca România să rămână fără stocuri sau să existe o explozie a prețurilor.

 • ”De la MOL din Beiuș a pornit acest lucru, informația a fost rostogolită în social media, s-a creat panică. Vom vedea mâine de ce s-a pornit acest lucru. A trebuit să infirmăm ferm toate lucrurile, că România nu va rămâne fără stocuri, e exclus să asistăm la explozii de prețuri. Am discutat cu OMV Petrom și Rompetrol și nu se pune problema să nu avem stocuri și să discutăm de astfel de prețuri”, a transmis Virgil Popescu, miercuri seară, la Digi24.

Potrivit informaţiilor obţinute de AGERPRES, din cauza unor probleme la o rafinărie din Ungaria, MOL înregistrează un deficit de carburanţi pe piaţa din România. Compania a scumpit, deja, carburanţii pentru flotele de transportatori la peste 10 lei pe litrul de motorină.

sursa foto: Facebook/ MOL

Comentarii

 1. Doar Un Leu pe saptamana!
  In plus!
  La litrul de benzina la pompa!
  E o lege economica!
  Sistezi importurile creste pretul la pompa.
  Dupa ce cresti pretul o data si nu face nimeni gura , il mai cresti o data!
  In final cand pretul trece de de 3€/litru se simte la buzunar.
  Acun in Germania a trecut de 2 €!
  Dar daca pretul creste cresc si accizele incasate!
  Bugetul e gol!
  Intelegi?
  Ca intelegem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.