Virgil Popescu, despre Proiectul ElectricUP: Aproximativ 1.500 de proiecte au fost acceptate în cadrul primei sesiuni/ Alte peste 300 de proiecte vor beneficia de finanţare în viitor pentru că avem de gând să suplimentăm bugetul

G4Media nov. 15, 2021 0 comentarii
fotovoltaic

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunţă, luni seară, că aproximativ 1.500 de proiecte au fost acceptate în cadrul primei sesiuni din cadrul Proiectului ElectricUP, iar alte peste 300 de proiecte vor beneficia de finanţare în viitor pentru că se intenţionează suplimentarea bugetului.

  • ”ElectricUP! Aproximativ 1.500 de proiecte au fost acceptate în cadrul primei sesiuni a programului de finanţare, în urma finalizării etapei de evaluare şi în limita bugetului aprobat pentru primul ciclu de finanţare în sumă de 476 milioane lei”, a scris, luni seară, pe Facebook, Virgil Popescu.

Acesta precizează că alte peste 300 de proiecte vor beneficia de finanţare în viitor, pentru că se intenţionează suplimentarea bugetului.

  • ”Pentru asta voi colabora cu colegii de la Camera Deputaţilor, pentru a depune un amendament în acest sens”, a mai transmis ministrul.

ElectricUp este un program de finanţare pentru întreprinderi mici şi mijlocii şi domeniul HORECA, privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp – 100 kWp necesară consumului propriu şi livrarea surplusului în Sistemul Energetic Naţional, precum şi a staţiilor de reîncărcare de minim 22 kW pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in.

sursa: News.ro, Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *