Vodafone și Orange oferă convorbiri gratuite cu Ucraina. Liudmila Climoc, CEO Orange: Ca cetăţean al Republicii Moldova, cu rude în Ucraina, urmăresc cu inima strânsă evenimentele

telefon mobil, apel, conversatie Sursa foto: Pexels

Marile companii de telecomunicații din România arată solidaritate cu Ucraina și anunță că oferă convorbiri gratuite între România și Ucraina, în următoarele zile. Vodafone și Orange (inclusiv Telekom) au făcut astfel de anunțuri deja.

Vodafone oferă beneficii precum apeluri și SMS-uri internaționale gratuite din România către Ucraina, dar și beneficii pentru abonații aflați în roaming în Ucraina.

„Suntem alături de clienții noștri afectați de situația din Ucraina. Dacă ești abonat Vodafone, în perioada 25.02-05.03.2022 ai apeluri și SMS-uri internaționale gratuite către Ucraina, ca să ții legătura cu cei dragi. De asemenea, clienții noștri aflați în roaming pe teritoriul Ucrainei beneficiază de internet și apeluri gratuite către orice destinație, până pe 5 martie inclusiv”, arată un mesaj al companiei.

Și Orange și Telekom au anunțat că oferă comunicare gratuită spre și în Ucraina, cât și celor care vin în Romania din această țară.

Clienții Orange România și Telekom Romania Communications vor beneficia de set de măsuri pentru clienți și persoanele care intră în Romania din Ucraina, precum:

▪️ Apeluri internaționale gratuite către Ucraina

▪️ În roaming, apeluri, SMS-uri și trafic de internet gratuite, pe teritoriul ucrainean.

▪️ Cartele PrePay cadou cu date și minute incluse, în principalele puncte de frontieră, pentru cei afectați care vin pe teritoriul României din Ucraina. Detalii, AICI.

„Ca cetățean al Republicii Moldova, cu rude în Ucraina, vă mărturisesc că urmăresc cu inima strânsă evenimentele ce se desfășoară la granițele noastre și sunt îngrijorată pentru cei dragi mie. Pe fiecare dintre noi, cu siguranță, ne afectează, pe plan personal, însă e important să ne găsim tăria pentru a acționa. Să rămânem uniți, căci doar așa reușim să depășim toate provocările”, a afirmat CEO-ul Orange, Liudmila Climoc.

Potrivit ei, ne aflăm „în fața unui moment care ne cere să fim solidari și să vedem fiecare, indivizi și companii, cum ne putem aduce contribuția, pentru a îi ajuta pe cei afectați de criza din apropierea granițelor noastre”.

Digi Communications nu a anunțat astfel de măsuri.

UPDATE Și DIGI a anunțat că se alătură eforturilor societății și autorităților, și oferă clienților săi servicii de comunicații gratuite pentru a asigura, în permanență, legătura directă între rude, prieteni și cetățenii care se află în zonele de conflict din Ucraina. Astfel, clienții de servicii fixe și mobile DIGI, primesc gratuitate la apelurile și SMS-urile către Ucraina. Gratuitatea serviciilor internațional se aplică retroactiv începând cu data de 24 februarie, până pe 15 martie 2022.

Sursa foto: Pexels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *