Volkswagen va începe, săptămâna aceasta, construcția dubiței electrice retro ID.Buzz

Redacția mart. 8, 2022 0 comentarii
ID.BUZZ

Volkswagen va oferi mâine, 9 martie, prima imagine nedisimulată de camuflaj a modelului de producție al dubiței electrice în stil retro ID Buzz, care va începe producția în această săptămână. Modelul cu 5 locuri va fi pus în vânzare în Europa în următoarele 12 luni.

Dubițele construite pentru Europa ar putea fi echipate cu o baterie litiu-ion de 82 de kilowați-oră cuplată la un singur motor electric de 201 CP încorporat în puntea spate. Iar viteza este limitată electronic la 145 km/h, potrivit VW.

Vânzătorii VW din SUA vor începe să primească comenzi pentru un model cu ampatament mai lung – probabil cu o baterie mai mare care să fie asociată cu trei rânduri de scaune – în această perioadă de 12 luni pentru livrările care urmează să înceapă la începutul anului 2024.

Volkswagen a informat o parte a publicului că lucrează și la un model de rulotă, iar CEO-ul VW în America, Scott Keogh, a menționat în aceste 12 luni că modelul american ID Buzz poate fi importat inițial din Germania, deoarece a anticipat o cerere anuală din SUA de sub 100.000 de unități.

Sursa foto: Volkswagen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *