Wizz Air extinde numărul biletelor cu tarife de 49,99 euro pentru pasagerii Blue Air oferind mai multe alternative de zbor

Redacția sept. 9, 2022 1 comentarii
wizzair

Compania aeriană Wizz Air anunță că a decis să extindă tarifele speciale pentru clienții Blue Air afectați de zborurile anulate ale companiei. Pasagerii Blue Air pot rezerva zboruri Wizz Air pe rute selectate, la tarife de la 49,99 euro.

„Am decis să extindem tarifele speciale pentru clienții Blue Air și să le oferim mai multe opțiuni într-o perioadă de incertitudine. Pasagerii pot rezerva pe site-ul web pentru tarife special al Wizz Air pentru a se întoarce acasă la familiile și prietenii lor sau pentru a merge în vacanțele pe care și le-au planificat și merită să le aibă”, a spus Evelin Jeckel, Acting Network Officer of Wizz Air.

Anunțul vine imediat după ce Wizz Air a prezentat o expansiune în România, cu cinci aeronave adăugate bazei din București precum și creșterea capacității din Bacău, Cluj-Napoca, Iași și Sibiu. Au fost anunțate noi rute de la București către Atena, Praga și Larnaca, iar frecvențele au crescut în cazul a peste 30 de rute existente, inclusiv spre destinații populare precum Londra, Roma, Milano, Barcelona, ​​Paris, Bruxelles-Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Madrid și Tel Aviv. În urma acestui anunț, Wizz Air va adăuga 2,6 milioane de locuri suplimentare pe piața din România.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *