Wizz Air lansează o nouă rută de la București către Izmir

wizzair

Compania aeriană Wizz Air a lansat o nouă rută, de la Bucureşti către Izmir, zborurile urmând să fie operate de trei ori pe săptămână, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

„Această ultimă adiţie este menită să îmbunătăţească opţiunile de călătorie pentru pasagerii români, oferind o conexiune directă către una dintre cele mai captivante destinaţii din Turcia. Izmir, un oraş care îmbină perfect istoria antică cu farmecul modern, este o destinaţie de vacanţă ideală pentru familii, cupluri şi prieteni. Cunoscut pentru coasta sa uimitoare, patrimoniul cultural bogat şi pieţele vibrante, Izmir oferă o evadare pe tot parcursul anului pentru călătorii ce caută atât relaxare, cât şi aventură. Fie că explorezi ruinele antice ale Efesului, te plimbi de-a lungul frumoasei promenade Kordon sau te răsfeţi cu delicioasa bucătărie turcească, Izmir promite o experienţă de neuitat pentru toţi vizitatorii”, se arată într-un comunicat al operatorului aerian low-cost.

Compania spune că această nouă rută este exclusiv oferită călătorilor români din Bucureşti. Wizz Air operează o flotă de 213 aeronave Airbus A320 şi A321 şi a fost alegerea preferată a 62 de milioane de pasageri între aprilie 2023 şi martie 2024 (FY24). Compania este listată la Bursa de Valori din Londra sub simbolul WIZZ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *