Timișoara a trecut de borna de 100 de milioane de euro câştigate din fonduri europene prin PNRR, spune primarul orașului

Timișoara Sursa foto Economedia (1)

Timișoara a trecut de borna de 100 de milioane de euro câştigate din fonduri europene prin PNRR, anunță primarul Timişoarei, Dominic Fritz, într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

“Am sărit bine de borna de 100 de milioane de euro câștigate din fonduri europene prin PNRR. Mulți mă întrebați cum reușim să atragem atâția bani europeni. Răspunsul e în oameni. Echipele de proiecte din Primărie, în care lucrează buni profesioniști din domenii diferite: ingineri, arhitecți, economiști, peisagiști, specialiști în educație sau sănătate”, a transmis Fritz.

Rezultatele ar urma să se vadă în anii următori în școlile, spitalele, transportul public, spațiul urban sau curățenia din oraș, spun cei din administrație. “Din aprilie anul trecut, când am depus primul proiect pe PNRR, am reușit să câștigăm pentru Timișoara doar din PNRR, 540 de milioane de lei. Mai avem proiecte depuse și în evaluare și altele pe care le pregătim pentru depunere”, a completat edilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *