Lanțul românesc de bijuterii Teilor anunță o emisiune de obligațiuni la Bursa de Valori București

Teilor

Lanțul românesc de bijuterii de lux Teilor Holding a decis să vină cu ofertă de obligațiuni la Bursa de Valori București, anunță compania printr-un comunicat publicat pe site-ul bursei.

Oferta se va desfășura prin două plasamente private: (i) un plasament privat de maxim 15 milioane RON obligațiuni nominative, negarantate, neconvertibile, denominate în RON, cu o valoare nominala de 100 RON fiecare („Obligațiuni RON”); si (ii) un plasament privat de maxim 5 milioane EUR obligațiuni nominative, negarantate, neconvertibile, denominate in EUR, cu o valoare nominala de 100 EUR fiecare („Obligațiuni EUR”).

Obligațiunile RON presupun emiterea a pana la 150.000 de obligatiuni corporative cu o valoare totală de până la 15 milioane RON și o scadență de 60 de luni (5 ani) de la data emiterii. Obligațiunile RON au o rată a cuponului de 9,5% pe an, plățile cuponului urmând a se efectua semestrial.

Obligațiunile EUR implica emiterea a până la 50.000 de obligațiuni corporative cu o valoare totală de până la 5 milioane EUR și o scadență de 60 de luni (5 ani) de la data emiterii. Obligațiunile EUR au o rată a cuponului de 8,5% pe an, plățile cuponului urmând a se efectua semestrial.

Obligațiunile pot fi rambursate anticipat, doar integral, la inițiativa companiei Teilor începând cu al doilea an al duratei de viață a obligațiunilor, caz în care Teilor va plati deținătorilor un preț de răscumparare „clean” de 101%.

Oferta privind emisiunea noilor obligațiuni corporative este intermediată de Tradeville S.A.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.