Compania de IT SII România vrea să ajungă la 1.000 de angajați în România, în următorii trei ani, de la 570 de angajați în prezent

digitalizare, calculator, cod, programare Sursa foto: Pixabay

SII România, companie multinațională specializată în servicii și soluții IT, estimează o cifră de afaceri de 30 milioane euro în anul fiscal 2022-2023, respectiv o creștere de circa 58%, comparativ cu anul fiscal precedent și atingerea unui număr de 650 de angajați.

Ulterior, pe termen mediu (cca. trei ani), SII România își propune să cumuleze 1.000 de angajați. În prezent, compania numără 570 de specialiști.

SII România a încheiat anul fiscal 2021-2022 cu o cifră de afaceri de 19 milioane euro, în creștere netă de 48% față de perioada precedentă (aprilie 2020-martie 2021).

Ca răspuns la nevoia tot mai accentuată de digitalizare, compania se concentrează pe investiții în echipă și dezvoltarea portofoliului de servicii, prin crearea unor divizii noi – AI, Cloud și IoT.

SII România face parte din SII Group, companie multinațională din domeniul tehnologiei. Filiala locală a fost deschisă în anul 2009 și furnizează servicii de dezvoltare software (digital și inginerie) și IT outsourcing.

În prezent, SII România numără peste 550 de ingineri software, alături de echipa de management și business suport. Compania deține un portofoliu de peste 180 de proiecte naționale și internaționale, dezvoltate pentru clienți locali și globali.

Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *