Acțiunile companiei de logistică Aquila, listate de azi la BVB

hala logistica Sursa foto: Pixabay

Compania de logistică Aquila Part Prod Com va începe să-și tranzacționeze, de azi, acțiunile pe Piața Principală a BVB. Listarea are loc după încheierea cu succes a unui IPO pentru majorarea capitalului social în valoare de 367 milioane de lei.

IPO-ul a avut loc între 8 și 16 noiembrie. Aquila a vândut 66.666.800 de acțiuni noi la un preț de 5,5 lei pe acțiune atât pentru investitorii instituționali, cât și pentru cei de retail.

Oferta AQUILA a constat în vânzarea unui număr de maximum 66.666.800 acțiuni nou emise, reprezentând 50% din numărul total de acțiuni emise de societate, iar toate acțiunile emise au fost subscrise.

Compania va folosi cea mai mare parte a fondurilor pentru achiziționarea de companii care dețin branduri importante pe piața bunurilor de larg consum și ale unor companii de distribuție cu portofolii de produse complementare gamei oferite de Aquila.

De asemenea, compania mai are în plan să folosească o parte din fonduri pentru capitalul de lucru, digitalizarea operațiunilor, creșterea trasabilității și productivității și dezvoltarea brandurilor proprii.

SSIF Swiss Capital a acționat în calitate de Intermediar al Ofertei, în vreme ce SSIF TradeVille și SSIF BRK Financial Group au făcut parte din grupul de distribuție. Firma de avocatură Schoenherr și Asociații a asigurat asistența juridică pe tot parcursul proiectului în strânsă colaborare cu coordonatorul departamentului juridic Aquila.

Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *