Altex intră pe piața turismului, prin Altex Travel, în parteneriat cu Karpaten Turism

Panoramic,View,Of,Antalya,Old,Town,Port,,Taurus,Mountains,And

Altex, în parteneriat cu agenția touroperatoare Karpaten Turism, lansează un nou serviciu, Altex Travel, prin care clienţii au posibilitatea să-şi aleagă vacanţele direct în magazinele Altex şi Media Galaxy, dar şi online pe www.altextravel.ro.

Oferta de lansare include peste 10.000 de pachete turistice către țări precum Grecia, Egipt, Turcia, Dubai, Croația, Spania, Portugalia şi destinații exotice precum Maldive, Republica Dominicană, Kenya sau Zanzibar. În plus, zilnic, clienţii pot verifica ofertele Last minute disponibile atât pe platforma online, cât şi în magazine, potrivit unui comunicat de presă.

Ca noutate, vacanțele se pot achiziţiona şi în rate lunare egale, prin intermediul serviciului de creditare din magazine şi online prin Credex, pentru servicii turistice în valoare de până la 30.000 lei, cu perioada de rambursare între 3 luni şi 5 ani. De asemenea, clienții au posibilitatea de a achiziționa asigurări storno și de călătorie.

,,Suntem o companie extrem de atentă la nevoile clienţilor noştri, iar Altex Travel este modul nostru de a reacţiona la cererea pieţei. Altex Travel oferă o gamă variată de servicii turistice atât în țară cât și în străinătate. Ne propunem să devenim un jucător important pe piață, să ne diversificăm portofoliul de produse și destinații și să oferim clienților noștri prețuri mici la vacanțele mult visate”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

,,Acest nou parteneriat este un pas firesc ȋn dezvoltarea noastră, ca touroperator. Avem deja peste 20 de ani de experiență ȋn piața locală de turism și am demonstrat, chiar și ȋn pandemie, când industria era la cel mai scăzut nivel, că putem oferi clienților experiențe de călătorie memorabile și, mai ales, sigure. Ne bucurăm că, prin intermediul Altex Travel, mai mulți turiști români vor avea acces la pachetele noastre și ȋi asigurăm că vom păstra aceeași calitate a serviciilor”, a declarat Alexandru Mărginean, manager general Karpaten Turism, citat în omunicat.

Luna trecută, Karpaten Turism a câștigat Premiul 1 la categoria Best Initiative for Supporting Global Tourism, pentru lansarea ȋn premieră a zborurilor charter către Maldive și alte destinații exotice, la Gala TopHotel Awards 2021.

Vacanţele disponibile prin Altex Travel se pot rezerva şi achiziţiona în magazinele Altex şi Media Galaxy la biroul Altex Travel şi online, pe www.altextravel.ro

Altex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *