ANAF anunță că termenul pentru depunerea declarației unice este 25 mai 2023

anaf, calculator anaf, spv Sursa foto: ANAF/Facebook

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) transmite că termenul pentru depunerea declarației unice privind impozitul pe venit și contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice este 25 mai 2023, potrivit unui comunicat de presă.

ANAF recomandă ca declarația unică să fie depusă online, fie prin intermediul serviciului „Spaţiul privat virtual” (SPV), fie pe site-ul https://www.e-guvernare.ro, cu semnătură electronică calificată.

Instituția transmite că cei care nu deţin un calculator personal sau nu dispun de o conexiune la internet, pot utiliza calculatoarele destinate auto-servirii din cadrul unităţilor fiscale, cu ajutorul cărora pot efectua înregistrarea în cadrul serviciului Spaţiul Privat Virtual, completarea Declaraţiei Unice și depunerea Declaraţiei Unice.

Cei care au nevoie de sprijin pentru completarea declarației unice pot accesa site-ul ANAF aici. De asemenea, instituția anunță că pe pagina de Facebook a ANAF și pe canalul de Youtube vor fi publicate materiale video referitoare la descărcarea, completarea și depunerea declarației unice.

Sursa foto: ANAF/Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *