Appraisal & Valuation a câștigat o licitație ANAF de circa un milion de lei

Redacția ian. 18, 2022 0 comentarii
anaf, fisc, sediu anaf, sigla anaf

Appraisal & Valuation SA (deținătoarea brandului NAI Romania) a câștigat o licitație publică a ANAF pentru un contract de servicii de evaluare și expertiză bunuri mobile și imobile, acțiuni și alte instrumente financiare, evaluări de fond de comerț și alte activități necorporale, în valoare de 939.750 lei (peste 190.000 de euro), fără TVA. Contractul se va desfășura pe parcursul a 36 de luni.

„Începem anul în forță. Acest prim contract semnat cu ANAF face parte din strategia noastră de a lucra alături de instituțiile publice în procesul de schimbare a percepției publicului larg asupra procesului de evaluare. Evaluatorul este un profesionist și trebuie să fie recunoscut ca atare, nicidecum drept o persoană care, atunci când realizează inspecția ‘face niște poze’. Evaluatorul culege informații despre proprietatea evaluată, despre specificul zonei și despre proprietățile comparabile pe care le utilizează în celelalte etape ale procesului de evaluare. Importanța inspecției proprietății nu trebuie subestimată: cele mai multe date referitoare la caracteristicile tehnice și la starea clădirii(lor) pe care un evaluator le culege provin din inspecția proprietății! Instituțiile Statului au nevoie astăzi mai mult decât oricând de servicii de evaluare la cel mai înalt grad posibil’’, a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

Acțiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București. Compania a derulat un plasament privat de acțiuni, care s-a desfășurat cu succes. Plasamentul privat de acțiuni, precum și operațiunile referitoare listării la bursă au fost intermediate de broker-ul TradeVille.

Fondată în 2010, Appraisal & Valuation SA este deținătorul brandului NAI Romania, fiind unul dintre liderii de piaţǎ pentru servicii de evaluǎri și în același timp, reprezentantul exclusiv al NAI Global în România şi Republica Moldova.

NAI Global reprezintǎ o rețea de companii imobiliare comerciale independente și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume, formată din 5.000 de profesioniști și 375 de birouri în 55 de țări din întreaga lume.

Portofoliul de servicii al companiei cuprinde: evaluări imobiliare, evaluarea companiilor, evaluarea obiectelor de artă, a terenurilor agricole, a fermelor de producție, a halelor de depozitare și producție, microhidrocentrale, parcuri eoliene si fotovoltaice, precum și ale echipamentelor tehnice.

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *