Arabesque investește 25 de milioane de euro într-o nouă platformă logistică la Suceava și vor fi create 200 de locuri de muncă

Redacția mart. 22, 2023 0 comentarii
Platforma Arabesque & Magazin Mathaus

Compania de distribuție de materiale pentru construcții și finisaje Arabesque va inaugura vineri, pe 24 martie 2023, la Suceava, o platformă logistică de vânzare a materialelor de construcții și finisaje din țară, potrivit unui comunicat de presă.

Conform comunicatului, platforma logistică  din Suceava se întinde pe o suprafață de 46.900 mp și este prima din țară în care compania integrează un depozit Arabesque și un magazin Mathaus, cu o suprafață construită totală de aproximativ 22.000 mp, optimizând astfel serviciile și portofoliul de produse disponibile, atât pentru companiile de construcții, producătorii de mobilă și firmele care dezvoltă proiecte de construcții sau renovări, cât și pentru clienții finali.

„Cu ajutorul flotei proprii formată din peste 1.000 de camioane, transportul este asigurat în cel mai scurt timp, cu monitorizare prin GPS a comenzii. Clienții noștri vor deveni cu atât mai competitivi cu cât noi devenim mai eficienți în livrarea produselor necesare, acesta reprezentând pentru noi conceptul de parteneriat. Aceste servicii vor fi disponibile pieței regionale din Moldova, prin deschiderea în Suceava a celei mai mari platforme logistice de vânzare a materialelor de construcții și finisaje din țară. Ne dorim, astfel, să contribuim la dezvoltarea pieței de construcții din Suceava și nordul Moldovei”, a declarat Sorin Ștefan, director general operațional Arabesque. 

Compania anunță că, odată cu noua platformă logistică, se vor crea aproximativ 200 de locuri de muncă noi în Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *