Auchan va fi ancora de retail a celor două proiecte Family Market ale Iulius din județul Iași

Redacția nov. 24, 2021 0 comentarii
Auchan

Conceptul de retail de proximitate Family Market lansat de Iulius va avea ca ancore supermarket-uri Auchan. Supermarketul din Family Market Bucium va avea o suprafaţă de aproximativ 2.500 mp, iar cel din comuna Miroslava de peste 2.200 mp. Ambele proiecte vor fi inaugurate în al doilea trimestru din 2022.

Compania Iulius şi retailerul Auchan îşi consolidează parteneriatul pe care îl au în Iaşi, prin două noi supermarketuri care vor fi deschise, anul viitor, în proiectele Family Market din cartierul Bucium şi comuna Miroslava. Supermarketurile vor fi ancore pentru primele două proiecte dezvoltate sub noul concept, pe care compania îl implementează în zone satelit ale Iaşului. Family Market reprezintă un format de retail de dimensiuni mai mici, personalizat zonelor rezidenţiale în expansiune şi axat pe oferirea unui mix de servicii şi facilităţi necesare zilnic, în imediata proximitate.

Magazinul din Family Market Bucium va avea o suprafaţă de aproximativ 2.500 mp, iar cel din comuna Miroslava de peste 2.200 mp.

Proiectat din dorinţa de a susţine dezvoltarea urbană în afara graniţelor oraşului şi de a răspunde cerinţelor locuitorilor pentru servicii imediate, conceputul Family Market integrează o zonă de retail, spaţii verzi şi de relaxare. Astfel, ambele Family Market includ un supermarket Auchan și un mix personalizat de servicii, asigurat de producători și antreprenori locali, care include: băcănie, carmangerie, brutărie, cofetărie, coffee shop, produse naturiste, farmacie, librărie, croitorie și curățătorie, mobile service, florărie, pet shop, coafor, agenție bancară, produse pentru casă și fashion.

Proiectele vor deveni și puncte de atracție socială, fiind amenajate zone verzi și de recreere, cu arbori maturi și alei de promenadă. În același timp, vor fi create locuri de parcare, noi conexiuni și accese pietonale, prin investiții de remodelare a infrastructurii din zonă.

Cele două proiecte Family Market reprezintă o investiție de 17 milioane de euro, iar CEC Bank, unul dintre principalii susținători ai antreprenorilor locali, este partenerul Iulius în finanțarea acestora.

Auchan România are în portofoliu 33 hipermarketuri Auchan, o rețea de 109 magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 100 în stațiile Petrom, și cinci supermarketuri Auchan, cu peste 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare, și o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro.

Auchan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *