Autostrada Soarelui se închide la noapte între București și Cernica pentru lucrări pe primul lot al Autostrăzii București Sud/Restricțiile se aplică de la ora 23 00 până vineri dimineață la ora 04 00

Autostrada Soarelui Glina - A 0 iunie 2023 predale

Autostrada Soarelui va fi închisă în noaptea de joi spre vineri, de la ora 23 00 până vineri, ora 04 00 între București și Cernica pentru lucrări la nodul rutier de la Cernica, la conexiunea cu primul lot al Autostrăzii București Sud (A0). Pasajul de la nodul rutier A0-A2 face parte din primul lot al A0 București Sud, tronsonul dintre Glina și Popești-Leordeni (DN 4) urmând să fie inaugurat ,,cel târziu în iulie”, conform anunțului directorului general CNAIR, Cristian Pistol (detalii aici).

Potrivit Centrului Info Trafic din IGPR, devierea se va face pe DN 3 București-Fundulea spre Constanța respectiv de la Cernica (km. 16) pe Drumul Județean 301 până la intrarea pe Centura București (DNCB) :

,,Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în această noapte, în intervalul orar 23.00 – 04.00, circulația rutieră va fi închisă pe Autostrada A2 București – Constanța, între kilometrii 11+700 metri și 15+500 metri, pentru executarea unor lucrări la pasajul care supratraversează autostrada în zona kilometrului 13+300 metri.

În acel interval, traficul se va desfășura deviat pe următoarele artere rutiere:

– pentru direcția București – Constanța: Bulevardul Theodor Pallady – A2 – nod rutier km 12 – DNCB – DN 3 – Fundulea – A2 – Constanța.

– pentru direcția Constanța – București: A2 – nod rutier km 15 – DJ 301, Cernica – DNCB.” – comunicat InfoTrafic IGPR.

Cele mai noi imagini cu nodul rutier Cernica, legătura Autostrada București Sud cu A 2 -Autostrada Soarelui au fost publicate pe Canalul YouTube Infrastructura Romania

Pe semi-inelul de Nord, Autostrada Soarelui va avea conexiune cu lotul 4 UMB de la Cernica, pe A 0 Nord unde s-a emis Avizul de Mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *