Belgienii de la Speedwell au vândut componenta de birouri a Record Park Cluj-Napoca către AYA Properties cu 35 mil. euro

Redacția ian. 18, 2022 0 comentarii
Record-Park-Stables-Office

Belgienii de la Speedwell au vândut Record Park Offices fondului de investiții AYA Properties Fund. Valoarea tranzacției este de 35 de milioane de euro.

Tranzacția este structurată sub forma unui share deal și a vizat 15.000 metri pătrați de spații de birouri și de retail (inclusiv o clădire istorică, care a fost restaurată), precum și un club de sport cu o piscină de 2.000 metri pătrați.

Record Park este primul proiect de tip mixed-use și regenerare urbană din Cluj-Napoca și a fost finalizat anul trecut. Pe lângă clădirile de birouri, proiectul include și 236 de apartamente.

Spațiile de birouri din Record Park au fost închiriate către MHP Porsche, Yardi, PropertyShark, COS, Stradale, The Home și Grădinița Royal Charis Academy, iar proprietatea a fost scoasă la vânzare în februarie 2020.

Speedwell deține un portofoliu important de proiecte imobiliare în România, care include Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence, The Ivy, Miro și SpacePlus în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea și a cumpărat recent 10 hectare din platforma Griro din București.

Sursa foto: Speedwell

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *