Brandul rezidențial britanic YOO a intrat în România, cu Valentin Ilie, fost CEO al Coldwell Banker, printre parteneri

Hyde Panama by Wanders&YOO

Valentin Ilie, fostul CEO al rețelei Coldwell Banker, a dus în România brandul rezidențial britanic YOO, apreciat pentru modul în care creează un stil de viață unic prin spațiile uimitoare și zonele comune unde oamenii se pot reuni și cunoaște.

Cu sediul în Marea Britanie, compania a fost fondată de dezvoltatorul imobiliar John Hitchcox și de Philippe Starck, o legendă a designului la nivel mondial. YOO este prezent în 40 de țări cu peste 81 de proiecte.

YOO oferă dezvoltatorilor de pe șapte continente servicii de design holistic și integrat, branding, dar și consiliere pe partea operațională, transformă clădirile în spații de locuit ideale și creative, valorificând în același timp flerul creativ al unor designeri contemporani, precum Philippe Starck, Marcel Wanders, Jade Jagger, Steve Leung și Sussanne Khan, la care se adaugă tinerele talente globale din Yoo’s Design Studio

Pentru a-i ajuta să se extindă și în România și să își lărgească astfel portofoliul internațional, YOO sunt încântați să lucreze la nivel local cu Valentin Ilie.

“Am fost atras de viziunea îndrăzneață a brandului YOO de a crea prin “Placemaking”, locuri memorabile, care pun în valoare mediul, spațiul și comunitatea. Dezvoltatorii și investitorii din România pot beneficia acum de modelul rezidențial marca YOO, care a ajutat proiecte din întreaga lume să obțină profituri mai mari și vânzări mai rapide. În perioada următoare vom începe să evaluăm proiectele din principalele piețe din România, dar și de pe litoral, zone montane și alte locații unice “, afirmă Valentin Ilie, Partener YOO în România.

Locuințele de brand (branded residences) reprezintă unul dintre segmentele cu cea mai rapidă creștere din industria rezidențială și ospitalieră, iar YOO este lider, deținând 13% din portofoliul global. YOO reinventează reședințele convenționale și brandurile hoteliere prin faptul că atrage o nouă generație de cumpărători cu resurse financiare importante către “spațiile” sale distractive, rebele și inventive.

“Credem că România are un potențial enorm și suntem încrezători că piața locală este pregătită pentru stilul nostru distinct de design. Creăm proprietăți care ies în evidență, crescând astfel expunerea și valoarea lor; totul este despre ‘spațiu’, atât în interior, cât și în exterior, iar acest principiu este cel care conduce designul YOO”, spune James Snelgar, Yoo Worldwide’s Partner și Head of Business Development.

Mai mult decât atât, pentru prima dată, brandul YOO va fi disponibil pentru designul de proiecte private/individuale rezidențiale, restaurante, vitrine și spații de coworking.

În urma cerințelor de personalizare tot mai mari ale tinerilor investitori români, spațiile de locuit personalizate devin din ce în ce mai populare și în România, completând a astfel suita de tehnologie,  mașini și ținute create de designeri pe care acești consumatori le apreciază.

Înființată în 1999, YOO este un colectiv premiat format din arhitecți, designeri de interior și designeri de produs ce funcționează sub conducerea creativă a lui Mark Davison, Head of Design.

Având un portofoliu curent de 14 proiecte imobiliare, Valentin Ilie este activ în patru regiuni importante din România, incluzând locuinte de vacanță și retreat-uri, hospitality, PRS, PaaS, regenerare urbană, cât și mari proiecte mixte. Din dorința de a îmbunătăți sistemele investitorilor, rezultatul general și profitabilitatea proiectelor, acesta a creat Ambrella, o platformă de livrare de ultimă generație, care integrează solutii în dezvoltarea proiectelor încă din stadiul de fezabilitate, modelare și master plan, finanțare privată și instituțională, branding, marketing, proiectare, construcție și până la partea de management operațional post livrare a proiectelor.

Sursa foto: YOO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *