BREAKING Restaurantele și barurile care sunt amendate de trei ori pentru încălcarea restricțiilor vor avea activitatea suspendată – propunerea ministrului de Interne

restaurant inchis covid sursa Pixabay sursa foto: Pixabay

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat că Parlamentul va discuta în această săptămână un proiect care va permite suspendarea pentru două săptămâni a activității localurilor care sunt amendate de trei ori pentru nerespectarea regulilor impuse în pandemie.

Și premierul Florin Cîțu a susținut propunerea lui Bode. Cîțu a spus că guvernul va adopta un OUG în acest sens dacă amendamentul nu trece de parlament.

Bode a spus că va cere conducerii PNL să propună în coaliție introducerea pe agenda Parlamentului a unui proiect în acest sens.

”O să solicit conducerii PNL să discute în coaliție foarte serios ca în această săptămână pe agenda Parlamentului să fie aprobat prioiectul de lege care modifică OUG privind regimul sancțiunilor. Sancțiunile nu sunt suficiente din păcate. (…) Legea 55 să fie modificată astfel încât după una, două, trei sancțiuni, instituțiile statului să poată suspenda activitatea agentului economic care nu respectă regulile de protecție danitară. Dacă se repetă, se trece la nivelul următor și aplicăm sigiliul pe locație”, a declarat ministrul Afacerilor Interne.

El a spus că poliția a făcut peste 5.000 de controale în localuri în acest week-end și a aplicat zeci de amenzi, unele la unități care sunt amendate în mod repetate.

sursa foto: Pixabay

Comentarii

 1. Ce-mi plac glumele mele!
  Restaurantele astea sunt doar cele descoperite!
  Sunt sute ce nu respecta dispozițiile!
  La supermarket e ca la nunta!
  La scoala copii o țin numai in îmbrătisare!
  Partiile si telegondola sunt in plin sezon!
  Toate mijloacele de transport public gem si nimeni nu se sinchiseste!
  Nicio regula nu se mai respecta!
  Niciun Polițian pe strada!
  Ce ni se arata la tv ca s-a amendat, ca s-a dispus bla.bla sunt doar foc de paie!
  In fapt Nicio amenda nu se plăteste de nimeni!
  Nicio încasare la capitolul amenzi!

  Suspendam activitatea restaurantelor??
  😄
  Parlamentarii au obosit de atata treaba!
  Sau îi doare la bască!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *