Carburanții de la Petrom s-au ieftinit din nou/ Prețurile, schimbate în fiecare zi a săptămânii

Statie Petrom 5

Ziua și modificarea de preț la Petrom, liderul pieței carburanților. Vineri, pentru a cincea zi la rând, Petrom a făcut noi schimbări de preț și a ieftinit carburanții. Astfel, benzina și motorina standard s-au ieftinit cu câte 3 bani pe litru față de joi.

Și joi, 09 noiembrie 2023, Petrom a ieftinit benzina și motorina cu câte 3 bani pe litru. Petrom a ieftinit miercuri, 08 noiembrie 2023, motorina standard cu 4 bani pe litru, la doar două zile după ce scumpise sortimentul respectiv, potrivit Monitorul Prețurilor.

Benzina de la Petrom s-a ieftinit cu 5 bani pe litru marți, 07 noiembrie 2023, la stațiile Petrom. Schimbarea de preț a venit la o zi după ce Petrom, liderul pieței carburanților, a scumpit motorina standard cu 4 bani pe litru.

Stația Petrom Vitan, monitorizată de Economedia, afișează vineri, 10 noiembrie 2023, un preț de 6,76 lei pentru un litru de benzină standard și 7,43 lei pe litru în cazul motorinei standard.

Potrivit peco-online, prețul benzinei standard la stațiile din Capitală este cuprins între 6,70 si 6,77 lei pe litru, iar cel al motorinei standard, între 7,41 lei și 7,44 lei pe litru.

Comentarii

  1. Foarte bine ca, este asa ,dar nu inteleg de ce preturile produselor care se transporta cu benzina , NU se ieftinesc ??
    Sa fie oare din cauza preturlui la motorina ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *