Care sunt cele mai apreciate afaceri din domeniul HoReCa de pe Google Maps

Redacția sept. 27, 2021 1 comentarii
Epoque Hotel Bucharest Relais & Châteaux 2

Google premiază cele mai apreicate 31 de afaceri din HoReCa din cele 8 regiuni de dezvoltare ale României și 4 domenii de activitate, cu cel mai mare rating pe Google Maps în regiunea și sectorul din care fac parte. Premierea se face cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului.

Proiectul în cadrul căruia Google acordă premiile „Recenzia de Aur” vizează companiile din domeniul HoReCa care sunt verificate prin serviciul Google Compania mea. Companiile trebuie să aibă profilul actualizat cu toate detaliile (adresă, program, telefon, etc.) și să fie active prin publicarea de actualizări constante, să aibă cel puțin 100 de recenzii pe Google Maps și un minim de 4,5 stele, spun cei de la Goolge. Sunt premiate cele mai apreciate companii, ca rating și număr de recenzii, din cele 8 regiuni de dezvoltare ale României, pe 4 domenii de activitate din zona HoReCa: restaurante, hoteluri, centre spa și cafenele.

Câștigătorii „Recenziei de Aur” de anul acesta:

Sursa imagine: Google

 

“Am decis să premiem afacerile care au cele mai bune recenzii pe Google Maps, deoarece un rating mare reflectă aprecierea pentru produsele și serviciile lor din partea celei mai mari părți a clienților. Recenzia de Aur este un premiu al publicului, al clienților mulțumiți. Vom continua să acordăm anual această distincție”, a spus Dan Oros, Head of Marketing Google România.

 

Sursa foto: Epoque Hotel Bucharest Relais & Châteaux, Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *