Carrefour angajează peste 200 de ucraineni pentru posturile de lucrător comercial universal

Carrefour Sursa foto: Facebook

Carrefour România va crea pentru refugiații ucraineni peste 200 de joburi de lucrător comercial. Posturile nu presupun cunoașterea limbii române sau a limbii engleze.

Cei interesați vor putea găsi posturile fie pe site-ul Carrefour, la secțiunea Cariere, cât și pe site-ul OLX. Printre responsabilitățile postului se numără îndrumarea clienților în magazin și asigurarea unor raioane atractive din punct de vedere comercial, pentru a facilita procesul de cumpărare pentru clienți.

Ucrainenii vor primi asigurare medicală privată, tichete de masă, cupoane de Paște și Crăciun, ajutor de transport, prime de vacanță și fidelitate și, nu în ultimul rând, cursuri de formare și dezvoltare.

Acțiunea vine ca o completare a eforturilor companiei de a contribui la această cauză prin donații și ajutoare oferite ONG-urilor care preiau cazurile persoanelor ucrainene care au venit în România. Carrefour România a donat către Crucea Roșie Română și Fundația FARA 270 tone de alimente, încă din prima săptămână de conflict.

Totodată, Carrefour România continuă eforturile de asistență umanitară prin programul Banca de Alimente, derulat în parteneriat cu Crucea Roșie Română. De asemenea, clienții pot dona și direct din contul Act for Good din aplicația Carrefour către cauza Banca de Alimente.

In plus, alte 30 de organizații neguvernamentale implicate în proiecte de sprijin al populației ucrainene care a ajuns în țara noastră au primit ajutor direct sub formă de produse alimentare și nealimentare, din 17 magazine Carrefour din întreaga țară.

Sursa foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *