Carrefour testează un serviciu prin care livrează comanda clienților direct în casele lor

frigider, alimente, produse Sursă foto: Unsplash

Retailerul Carrefour testează în prezent un nou serviciu prin care va livra comanda și depozita alimentele direct în frigiderul clienților. Acest serviciu este testat cu un număr limitat de clienți din Franța, scrie publicația RetailDetail.

Cei care comandă în magazinul online Carrefour pot opta pentru livrarea acasă, direct în frigiderul clientului, în cadrul unui proiect pilot. Pentru a face acest lucru, clienții trebuie să instaleze o încuietoare inteligentă de la compania Assa Abloy, partenerul Carrefour în acest proiect.

Șoferul care efectuează livrarea poate debloca încuietoarea, în timpul intervalului orar de livrare anunțat în prealabil, și poate astfel să aibă acces în casa clientului. În acest fel, cel care face livrarea poate pune imediat produsele în frigider sau congelator. Înainte de a pleca, curierul trimite clientului o poză cu produsele livrate și depozitate la locul lor. Clienții sunt, de asemenea, informați atunci când șoferul intră și pleacă.

Carrefour este primul care a introdus serviciul de livrare a alimentelor direct în locuința ta pe piața franceză, dar în Statele Unite sistemul există de ceva timp. Amazon și-a dezvoltat propria încuietoare inteligentă, permițând șoferilor de livrare să livreze colete chiar și în interior.

Un alt competitor care a introdus un astfel de serviciu este Walmart. Compania a lansat InHome încă din 2019, serviciul fiind disponibil pentru treizeci de milioane de gospodării, în principal în marile orașe din SUA. Walmart intenționează să angajeze încă 3.000 de persoane pentru a susține extinderea serviciului.

Sursă foto: Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *