UPDATE WhatsApp funcționează iar în România, după două ore de blocaj/ Ce spune WhatsApp despre întreruperea de astăzi. Când va fi reluat serviciul de mesagerie

instagram facebook whatsapp

Serviciul de mesagerie instant WhatsApp a început să funcționeze iar în România și în alte țări din lumea întreagă, potrivit downdetector.com.

Unii utilizatori au spus că au putut trimite și primi unele mesaje și videoclipuri.

Totușu, serviciul nu a revenit în totalitatea și încă mai sunt sesizări din unele țări că serviciul nu ar fi revenit sau nu funcționează pe toate dispozitivele.

Știrea inițială.

WhatsApp este căzut în toată lumea. Serviciul a început să se confrunte cu probleme în jurul orei 10:00, ora României.

Site-ul Downdetector are mai mult de 60.000 de rapoarte de probleme cu serviciul, iar întreruperea pare să afecteze utilizatorii la nivel global.

“Suntem conștienți de faptul că unele persoane au în prezent probleme cu trimiterea de mesaje și lucrăm pentru a restabili WhatsApp pentru toată lumea cât mai repede posibil”, spune purtătorul de cuvânt al Meta, Joshua Breckman, într-o declarație pentru The Verge.

Aceasta este prima întrerupere majoră a WhatsApp de când serviciul a căzut ca parte a unei întreruperi masive care a afectat, de asemenea, Instagram, Messenger, Oculus și Facebook anul trecut. Acea întrerupere a durat aproape șase ore până când a fost rezolvată și WhatsApp a fost din nou online.

Meta, cunoscută sub numele de Facebook la acea vreme, a declarat că acea întrerupere majoră s-a datorat unei modificări de configurare a routerelor sale.

Instagram, Messenger și Facebook funcționează bine în acest moment – doar WhatsApp este căzut, notează The Verge.

Întreruperile WhatsApp sunt încă relativ rare, dar au implicații majore pentru comunicațiile din întreaga lume, deoarece serviciul este utilizat de peste două miliarde de persoane în fiecare lună.

 

sursa foto: Pexels

Comentarii

  1. Ce tromboneala…intrerupere de routere…mai bine spus au intrerupt ei ptr a face noi setari ca cei care folosesc aceste servicii gratuite sa fie urmariti mai usor si controlati pe viitor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *