CEC Bank a înlocuit peste 1.000 de bancomate cu unele multifuncţionale de ultimă generaţie

cec bank, palatul cec

CEC Bank a înlocuit aproximativ 1.100 de bancomate şi aparate multifuncţionale vechi cu aparatură de ultimă generaţie, continuând astfel programul multianual de modernizare a reţelei băncii, informează banca.

Banca are a treia cea mai extinsă reţea de bancomate (ATM-uri) şi bancomate multifuncționale (MFM-uri) din România, iar în prezent peste 80% din această reţea este dotată cu tehnologii noi, tot mai în trend printre consumatori: ecrane touch de mari dimensiuni şi tehnologie contactless.

“Mobilitatea şi soluţiile digitale câştigă tot mai mult teren în rândul clienţilor. Pentru a veni în întâmpinarea acestora, CEC Bank a implementat şi va implementa în continuare funcţionalităţi pe echipamentele băncii, care să faciliteze accesul clienţilor 24/7 la operaţiunile bancare, fără a mai fi nevoie de prezenţa la ghişeu”, a declarat Cristian Tudorancea, director Carduri în cadrul CEC Bank.

Noile echipamentele au funcţionalităţi pentru efectuarea operaţiunilor contactless, tehnologie implementată deja anul trecut. Aceste echipamente permit retrageri de numerar de pe card şi alte operaţiuni de la bancomatele băncii, fără a mai fi necesară introducerea cardului în fantă dar permit şi retrageri direct cu telefonul, ceasul smart sau cu alte dispozitive contactless la bancomatele şi multifuncţionalele din reţeaua băncii. Toate echipamentele noi permit citirea codurilor de bare/QR.

Programul multianual de modernizare a reţelei de bancomate a CEC Bank continuă până la modernizarea întregii reţele de echipamente, se precizează în comunicat.

Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi cu active de peste 61,7 miliarde lei, la sfârşitul lui 2022.

Sursa foto: Facebook/CEC Bank

Comentarii

  1. Trebuia să termine in Arad în Aprilie 28, și nici până astăzi 23 mai în cartierul Micalaca nu funcționează 2 bancomate,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *