CEC Bank, mesaj în contextul în care mulți români boicotează băncile austriece: „Dacă te-ai gândit să schimbi banca…”

Redacția dec. 11, 2022 10 comentarii
cec bank, palatul cec

Banca românească de stat CEC Bank a postat un mesaj prin care îndeamnă clienții să îi aleagă serviciile, dacă doresc să își schimbe banca. Mesajul vine în contextul în care mulți români au început să boicoteze băncile austriece BCR (controlată de Erste) și Raiffeisen Bank.

„Dacă te-ai gândit să schimbi banca… Ai aici o opțiune: https://www.cec.ro/pachet-cont-bancar-grija-completa”, este mesajul băncii românești.

Mesajul a fost criticat de câțiva internauți. Printre critici:

„România are nevoie de ambasadori puternici în Europa și în lume, nu de trucuri ieftine pe Facebook”, este unul dintre mesaje.

„CEC Bank o astfel de abordare arată caracterul. Bucuria voastră dusă la nivel de marketing. Să vă bucurați așa mult că Austria ne-a refuzat intrarea? Pe toți ne doare abordarea lor, dar hai să fim cerebrali și să lăsăm ca totul să se întâmple natural, pentru că se va întâmpla! Jenant, dar da, ține la o anumită categorie de oameni. Nu boicotăm și acționariatul vostru? Că ei sunt cei care ne-au dus în situația asta! Ăia de vă țin pe voi în spate!”, este alt mesaj.

Sursa foto: Facebook/CEC Bank

Comentarii

  1. Boicotul trebuie continuat. Va fi un avertisment putenic și pentru celelalte state UE a căror percepție față de România nu este cu mult diferită de cea a Austriei. Ei joacă un fel de “băză” cu noi.

  2. Foarte bine CEC !! Oricum Raiffeisen sunt jeguri, iar Avortonii oripilați de boicotarea austriecilor sa stea cu “ștrudelul” in gat și să ne lase cu moralitatea lor. Am carduri de credit la ambele bănci în cauză. CEC ul are dobânda anuală mai mica cu 10% fata de Raiffeisen….așa că…”mars” de aici limbricilor, împreună cu jegul vostru de austriac -director general mare protestatar in P-ta Victoriei.

  3. Până când nu se va naționaliza tot ce a fost “privatizat” pe nimic, degeaba se încearcă boicoturi. Numai cu forță se face legea. Cine uită pe criminalii trădători din politică, pe cei care au vândut această țară bucată cu bucată si sunt încă liberi, merită statut de slugi. Ia să trimitem canaliile la Jilava și să vedeți ce morcov va umbla prin dosurile politicienilor impostori, asa ziși, aleși. In frunte cu frițul cotrocenist…

  4. Decat la voi, mai bine deschid cont in Austria. Mi-ati tinut un cont fara activitate deschis 4 ani si acum cereti 1200 lei comision de administrare in conditiile in care BCR a inchis un cont similar dupa 3 luni. Sa nu mai spun ca voi inca sunteti in epoca de piatra cu toata birocratia voastra. Voi merge la BT, in nici un caz la voi 🤫

  5. Aveti niste bancomate la CEC antice si ,,dedemult”, in care bate soarele de nu poti sa vezi nimic pe display. Plus e greoi la operatiuni. Dupa fiecare interogare sau alta operatiune iti cere sa introduci codul pin. Nu sunteti deloc in actualitate.

  6. Sunt la raiffeisen si nu o sa plec sub nici o forma ce sa caut la Comuniștii de la CEC in curând o sa ne calibreze Puțin cu tot NATO si cu tot Patriot si Himarsul lui peste dacă soldații lui puțin face un pas înainte fuge toți de rupe pământul nu o sa ne apere nimeni nici armata romană nu o sa auziți de ea in armata romană se intra doar pentru privilegii nu sa te apere privilegii si pensii speciale așa ca gargara mică cu boicotul nu are nici un sens si nici nu vom fi primiți vreodată nicăieri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *