Cine este CrowdStrike, compania care a fost implicată în pana globală IT

securitate cibernetica Sursă foto: Pexels

CrowdStrike este o companie care oferă soluții de securitate online bazate pe cloud. Software-ul său este utilizat de unii dintre cei mai mari jucători din domeniul serviciilor cloud, inclusiv Amazon’s AWS, scrie Forbes.com.

CrowdStrike a fost, de asemenea, implicată în întreruperea globală care a afectat comercianții, companiile aeriene, companiile media și multe altele. Co-fondatorul companiei a recunoscut problema și a declarat că a fost deja implementată o soluție.

CrowdStrike Falcon este considerat a fi software-ul care a produs problema la nivel global. Este o „soluție 100% bazată pe cloud” care oferă întreprinderilor protecție online împotriva virușilor, malware-ului și amenințărilor informatice. Sau „detectarea amenințărilor în timp real, gestionarea simplificată și căutarea proactivă a amenințărilor”, după cum arată compania CrowdStrike.

Analize Economedia

Donald Trump
Colaj bani lei Marcel Ciolacu
Bani, investitie, economii
Marcel Ciolacu, premier
Incredere
constructii, locuințe, bloc, muncitori, șantier
cristian mihai ciolacu, nepotul premierului
Emil Boc, Sorin Grindeanu
Ministerul Energiei Sursa foto Peter Szijjarto
tbb foto event
productie, fabrica
Donald Trump, Trumponomics
euro, moneda, bancnote, bani
bani, finante, lei, financiar, deficit
Mugur Isarescu, guverantorul BNR
Azomures
inflatie bani echilibru balanta
452710313_472208142236025_2821867466000769013_n
Mugur Isărescu, Banca Națională a României, BNR
tineri joburi IUF- The International University Fair
crestere economica, grafic
bani, lei, moneda
noii directori de la Transelectrica - Economedia
crestere economica grafic calcule foto pexels-pixabay
retea electrica - Transelectrica
Ford Courier Craiova Otosan (1)
Schaeffler Romania 1
investitii bani
Nokian+Tyres+Romania+factory+1st+tire+02
Elena Deacu

CrowdStrike a fost înființată în 2011 de George Kurtz, Dmitri Alperovitch și Gregg Marston. Doar Kurtz rămâne în cadrul companiei.

Aceasta a ținut prima pagină a ziarelor în 2019 după ce a fost angajată pentru a investiga încălcarea Convenției Naționale Democrate. A fost în centrul teoriilor conspiraționiste începând din 2016, mai ales după ce o transcriere a Casei Albe a dezvăluit că fostul președinte Donald Trump a menționat Crowdstrike în convorbirea sa din iulie 2016 cu președintele ucrainean Volodymyr Zelensky, care a dus la prima sa destituire. CrowdStrike a fost primul care a tras public semnalul de alarmă cu privire la interferența Rusiei în alegerile din 2016, iar evaluarea CrowdStrike a fost confirmată ulterior de agențiile de informații americane.

De asemenea, compania și-a anunțat IPO-ul în acel an, în iunie, cu o evaluare inițială de peste 6,6 miliarde de dolari. Înainte de întrerupere, acțiunile companiei erau evaluate la peste 380 de dolari, în creștere de la 64 de dolari pe acțiune în iunie 2019.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia: