Cometex, parte a grupului Altex, a investit 4 milioane de euro în primul parc de retail din Vatra Dornei

Cometex Randare Parc Retail Park Vatra Dornei Sursa foto: Cometex

Compania Cometex, parte a grupului Altex, a anunțat miercuri deschiderea unui parc de retail în orașul turistic Vatra Dornei, după o investiție de peste 4 milioane de euro.

Parcul are o suprafață comercială totală de peste 2.500 mp și se va deschide oficial pe 27 iulie într-o locație centrală, făcând parte dintr-un proiect de retail care se alătură ancorei de alimentație Kaufland, cu parcări interconectate.  Acesta este amplasat pe Strada 22 Decembrie Nr. 22C.

„Dezvoltăm România, investind în marile orașe dar și în cele medii și mici, precum Vatra Dornei, acolo unde observăm posibilități de dezvoltare. Suntem convinși de potențialul turistic al zonei Vatra Dornei și suntem încrezători că noul parc de retail va stimula dezvoltarea economică locală. Avem o abordare echilibrată, combinând atât prezența online, cât și magazinele fizice, pentru a oferi clienților noștri o experiență completă”, a declarat Adrian Urdă, membru în Consiliul de Administrație Cometex.

În următorii doi ani, planul de extindere al companiei Cometex cuprinde mai multe proiecte de retail, de depășesc 200.000 mp de suprafață închiriabilă.

Compania Cometex, parte a grupului Altex, are ca obiect de activitate dezvoltarea, operarea și administrarea de proiecte de retail pe întreg teritoriul României. În prezent, portofoliul companiei cuprinde 9 parcuri de retail în Giurgiu, Slatina, Satu Mare, Deva, Huși, Brașov, Turnu Măgurele, Dej și Vatra Dornei, dar și 20 unități de tip ”stand alone” Altex și Media Galaxy în Orhideea București, IrisTitan București, Arad, Bistrița, Brăila, Craiova, Brasov, Galați, Piatra Neamț, Ploiești, Suceava, Timișoara, Lugoj, Chiajna, Reșița, Baia Mare, Mediaș, Turda, Câmpina și Caransebeș.

Sursa foto: Cometex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *