Compania Apple ar vrea să liciteze pentru drepturile de streaming ale campionatului englezesc de fotbal – Bloomberg News

Redacția mart. 23, 2023 1 comentarii
minge fotbal

Compania americană Apple ia în calcul să liciteze pentru drepturile de streaming ale unor meciuri de fotbal din Anglia, a relatat joi Bloomberg News, citând persoane familiare cu situația.

Drepturile avute în vedere ar permite Apple să difuzeze meciuri din Premier League în Marea Britanie, precum și meciuri din ligile inferioare gestionate de Liga Engleză de Fotbal, se arată în raport.

Apple și Premier League nu au răspuns imediat la solicitarea Reuters de comentarii.

Sportul rămâne una dintre cele mai mari atracții pentru vizionarea în direct, în condițiile în care publicul din Statele Unite, de exemplu, trece din ce în ce mai mult de la abonamentele la tv la aplicațiile de streaming.

Anul trecut, Major League Soccer (prima ligă de fotbal din Statele Unite) și Apple TV anunțaseră un parteneriat prin care fiecare meci ar urma să fie transmis în streaming pe aplicație în următorul deceniu.

Și Amazon.com lucrează la o aplicație de sine stătătoare pentru vizionarea de conținut sportiv, potrivit unei știri publicate în The Information în decembrie.

 

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *