Compania de dezvoltare software mindit.io vrea să angajeze peste 100 de specialiști tech

Redacția oct. 10, 2022 0 comentarii
calculator-informatica-programare-cibernetica-hacker-sursa-pexels-e1587469808355

mindit.io, companie românească specializată în dezvoltarea de software, își propune extinderea echipei naționale cu circa 110 noi angajați, inclusiv juniori, în următorul an. Pe lângă planurile de extindere internațională, mindit.io se află într-un proces de creștere și consolidare a echipei naționale și de dezvoltare a portofoliului de proiecte.

În prezent, mindit.io are aproximativ 200 de angajați în România și Elveția, respectiv o cifră de afaceri anuală de peste 45 milioane lei. Compania a avut o creștere de circa 40% în 2021, comparativ cu anul precedent, iar pentru anul acesta preconizează o evoluție similară.

mindit.io este implicată în proiecte acoperind mai multe industrii, cum ar fi banking, retail, fintech, foodtech, healthcare, hospitality și real estate. În ceea ce privește tehnologiile utilizate, React, Headless CMS (Storyblok, Strapi), Angular, Java, Dot Net, SQL, next JS sunt cele mai frecvente.

Pentru a susține creșterea volumului și a calității proiectelor livrate, mindit.io vizează atragerea de noi specialiști pe plan local, mizând într-o primă etapă pe dezvoltarea a două dintre orașele naționale – Cluj și Iași. Astfel, până în septembrie 2023, mindit.io își propune creșterea și consolidarea echipei din România, vizând un plus de 110 angajați, inclusiv juniori.

Pentru cei aflați la început de drum, compania organizează diverse programe de internship. Organizate pentru prima dată și pe plan local, în Iași și Cluj, programele de internship durează câte trei luni, iar la finalul acestora toți cei care au participat cu succes la program își vor începe cariera în domeniul IT, lucrând pe proiecte variate în zonele: Java and Spring, React, Microservices, Flutter, Payment processing, Application integration, Health, Retail și multe altele.

Momentan, internship-urile din Iași și Cluj sunt sincronizate cu programul de intership general, însă, pe temen lung, compania își propune să organizeze programe dedicate pe orașe. Pe lângă programul de internship, mindit.io are peste 20 de poziții deschise la care candidații pot aplica direct pe site-ul companiei.

mindit.io este o companie românească, specializată în dezvoltarea de software, fondată în 2015 de Irina Arsene.

Foto: Pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *