Compania de IT & digital marketing Zitec și-a mărit echipa cu 40% de la începutul anului și caută încă 40 de angajați

Redacția sept. 20, 2022 0 comentarii
digitalizare, calculator, cod, programare

Compania de IT & digital marketing Zitec, specializată în dezvoltarea de soluții și servicii de transformare digitală, anunță creșterea echipei cu 40% de la începutul anului și până în prezent, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. În acest interval, compania a angajat peste 90 de specialiști, echipa Zitec numărând în prezent peste 330 de membri atât din București, cât și din alte orașe ale țării, precum Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara sau Iași.

În continuare, Zitec își propune extinderea echipei cu cel puțin 40 de colegi: programatori (PHP, .NET, Magento, WordPress), specialiști  Quality Assurance, Scrum Masters și Product Owners, marketing și vânzări. Suplimentar, compania își va extinde echipele produselor proprii –  Regista și Mirro.io. Procesul de recrutare al companiei este flexibil și adaptat modului actual de lucru de la distanță, astfel încât să poată aplica pentru posturile libere candidați din toate orașele din țară.

Compania lucrează hibrid, ceea ce permite membrilor echipei să decidă individual opțiunea pentru desfășurarea activității. Astfel, membrii echipei au posibilitatea de a-și alege modul de lucru: preponderent în sistem remote, preponderent de la birou sau hibrid, în funcție de preferințele lor.

Ultimul sondaj desfășurat în cadrul companiei, a arătat că 20% dintre membrii Zitec au optat pentru a lucra de la birou mai mult de trei zile pe săptămână, 50% pentru a lucra preponderent de acasă și 30% de a lucra în mod hibrid, alternând zilele de lucru de la birou cu cele de la distanță.

„Încă de la debutul pandemiei, am luat decizia ca întreaga echipă să-și desfășoare activitatea în sistem remote. Ulterior, ne-am adaptat cu succes la această nouă realitate și am preferat să nu impunem o politică rigidă la nivel de companie în ceea ce privește modul de lucru. În toată această perioadă, am pus foarte mult accentul pe flexibilitate și am ținut cont de preferințele colegilor noștri, astfel încât să-și poată alege fiecare modul de lucru pe care îl preferă. În continuare, ne concentrăm pe extinderea echipei, printr-un proces de recrutare care se desfășoară la nivel național, nu doar în orașele în care avem birouri, București și Brașov”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO & Co-Fondator Zitec.

Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *