Compania de servicii poștale și curierat Nova Poshta din Ucraina vrea să intre pe piața din România în al doilea trimestru din 2023

Nova Poshta Sursă foto: Nova Poshta/Facebook

Grupul de servicii poștale și de curierat din Ucraina Nova Poshta intenționează să intre pe piața din România și Cehia în al doilea trimestru al anului 2023, în timp ce compania vizează deschideri de sucursale în cele mai mari orașe din Germania începând cu luna aprilie, scrie Interfax Ucraina.

„Este planificat în Germania: primul oraș este Berlin, apoi Munchen, Köln, Hamburg și încă o duzină. Prima deschidere este în aprilie”, a transmis Volodymyr Popereshniuk, coproprietarul Nova Post.

Popereshniuk a adăugat că se lucrează la deschiderea primei sucursale în Cehia la începutul celui de-al doilea trimestru, iar în aceeași perioadă va fi deschisă și o sucursală în București.

Reprezentantul companiei a mai precizat că în curând va fi lansat un site web, unde se vor putea găsi toate informațiile necesare despre proiectul din Germania și despre posturile vacante.

Potrivit răspunsurilor lui Popereshniuk și ale reprezentantului companiei, Nova Poshta nu se va opri asupra acestor țări, iar cei care locuiesc în alte țări europene, în special în Austria, Slovacia, Letonia și Estonia, pot conta pe apariția unor sucursale ale companiei acolo, iar în viitor ar putea ieși și pe piața americană.

Nova Poshta a deschis deja 19 sucursale în nouă orașe: Varșovia, Cracovia, Lublin, Gdansk, Wroclaw, Poznan, Rzeszow, Lodz și Katowice. Serviciul de trimitere de colete este furnizat nu numai în Ucraina, ci și între orașele din Polonia. La jumătatea lunii martie, este planificată deschiderea primei filiale în Vilnius, capitala Lituaniei.

Sursă foto: Nova Poshta/Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *