Compania românească de IT Metaminds estimează o cifră de afaceri de circa 35 milioane euro pentru 2022

Redacția sept. 14, 2022 1 comentarii
angajati, companii, business

Metaminds, companie românească specializată în integrarea de arhitecturi IT complexe la cheie și personalizate, estimează o cifră de afaceri de aproximativ 35 de milioane de euro pentru 2022. Valoarea totală a contractelor semnate în 2022 până la această dată se ridică la nivelul a peste 40 milioane, cu perspective optimiste de a înregistra o creștere până la finalul anului. Metaminds estimează și în acest an o marjă de profit care urmează creșterea anilor precedenți.

„În ciuda unui context general destul de complex și volatil, Metaminds continuă să fie foarte bine poziționată pentru a răspunde competent nevoilor din piață.

Ne menținem obiectivele de creștere constantă și organică, cu rezultate confirmate de partenerii noștri de tehnologie.

Continuăm să creștem echipa, consolidând zona de competențe actuale, și investim în dezvoltarea competențelor complementare din portofoliul nostru de soluții, în linie cu evoluțiile actuale și viitoare din industrie la nivel mondial”, a declarat Andrei Cruceru, CEO Metaminds.

Proiectele în sectorul public în 2022 au fost reluate într-un ritm accelerat, ca urmare a deblocării crizei politice ce a suspendat sau amânat mare pare a proiectelor demarate în 2021. De asemenea, există în prezent oportunitatea accesării de proiecte publice dedicate transformării digitale/digitalizării administrației publice, centrale și locale, pe filiera programelor și investițiilor europene dedicate acestui sector. Totodată, intensificarea tiparului de lucru la distanță în cazul multor companii în relația cu angajații generează o nevoie mai mare de servicii specializate și un nivel de complexitate crescut în zona securizării și rezilienței cibernetice a infrastructurilor și serviciilor digitale. 

Sursă foto: Unsplash

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *