Compania românească de software IT Genetics își digitalizează procesele din cadrul companiei/ „Acest lucru ne va permite să creștem în continuare eficiența operatională și să reducem erorile”

computer digitalizare bani

IT Genetics, companie care implementează de soluții IT profesionale pentru afacerile din România, Ungaria, Bulgaria și Spania, a ales soluția ERP oferită de SoftOne România pentru a începe procesul de transformare digitală al companiei, potrivit unui comunicat al companiei.

„Dezvoltarea accelerată din ultimii ani a grupului IT Genetics, dar și expansiunea internațională, odată cu extinderea pe piața din Spania, în 2022, a determinat compania să adopte Soft1 ERP, o soluție de gestiune completă, care să le poată satisface integral toate nevoile operaționale și care să le ofere o imagine de ansamblu asupra proceselor de business, atât la nivel de grup, cât și pentru fiecare companie în parte. Prin integrarea Soft1 ERP, IT Genetics a reușit să își îmbunătățească și să își simplifice toate procesele din cadrul grupului și a obținut o vizibilitate extinsă și granulară asupra operațiunilor din cadrul tuturor companiilor din grup, ceea ce a avut un impact pozitiv asupra proceselor de planificare și bugetare”, transmite compania.

„Am pornit parteneriatul cu SoftOne România având obiective foarte clare în vedere: îmbunătățirea eficienței operaționale a grupului și creșterea productivității. În acest moment, putem spune ca am atins aceste obiective. În continuare, dorim să îmbunătățim și mai mult capacitățile noastre de automatizare. Credem că acest lucru ne va permite să creștem în continuare eficiența operatională, să reducem erorile și să permitem echipei noastre să se concentreze asupra activităților strategice care ne ajută să ne dezvoltăm afacerea într-un mod accelerat”, spune Adriana Arhire, chief executive officer în cadrul IT Genetics.

Potrivit comunicatului, Soft1 ERP Series 6 este o o soluție de afaceri completă, care oferă organizațiilor o serie de beneficii unice: automatizarea proceselor pentru adaptare rapidă la schimbările din piață, posibilitatea exploatării resurselor fără restricții geografice sau temporale și un flux de informații automat cu furnizorii, clienții și partenerii. Dezvoltată pe o platformă software deschisă, Soft1 ERP permite conectarea cu sisteme și tehnologii diferite, fără a necesita investiții suplimentare, astfel încât companiile să poată realiza transformarea digitală a operațiunilor cu pași mici, simpli și independenți și să obțină plus-valoare încă din prima zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *