Cristina Lupașcu, fostă la JLL, a fost recrutată de Cushman & Wakefield Echinox

Cristina Lupascu PR & Research Director Cushman & Wakefield Echinox Sursa foto: Cushman & Wakefield Echinox

Cushman & Wakefield Echinox a recrutat-o pe Cristina Lupașcu, fostă la Mediafax și JLL, specialist cu o experiență de aproape 20 de ani în piața media și în sectorul imobiliar, în poziția de Director PR & Research.

Cristina Lupașcu are o experiență de aproape 14 ani în media, din care cea mai mare parte în cadrul agenției de presă Mediafax, acoperind în special zona de real estate, iar în ultimii șase ani a coordonat activitatea de Marketing și PR a JLL.

În cadrul Cushman & Wakefield Echinox, Cristina va sprijini atât activitatea departamentului de marketing și PR, cât și departamentul de Research.

„Identificarea celor mai proaspete și mai relevante informații din sectorul imobiliar și transformarea acestora în ştiri sau în analize de piață sunt pasiuni pe care le-am descoperit încă din perioada în care am lucrat ca jurnalist. Cushman & Wakefield Echinox mi-a oferit posibilitatea de a-mi cultiva în continuare aceste pasiuni, alături de una dintre cele mai experimentate echipe de pe piața de consultanță imobiliară din România”, spune Cristina Lupașcu, Director PR & Research.

Iar Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox susține că anul 2021 a fost un an cu rezultate foarte bune pentru Cushman & Wakefield Echinox. Suntem încântați că am atras în echipă un profesionist de talia Cristinei și avem încredere că împreună cu ea în acest dublu rol vom rafina analizele de piață pe care le realizăm și vom genera valoare adaugată atât pentru clienții noștri, cât și pentru piața de consultanță imobiliară.”

Sursa foto: Cushman & Wakefield Echinox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *