Cu fondul de investiții Sarmis intrat în acționariat, COS închiriază 3.000 mp în MIRO, clădire de birouri dezvoltată de Speedwell

COS

COS, liderul pieței de fit-out de birouri, își extinde reprezentanța principală din București și închiriază un spațiu de 3.000 mp în noua clădire MIRO, dezvoltat de Speedwell în Băneasa. Cei 90 de angajați din București ai companiei se vor reloca în noul spațiu în vara anului viitor.

Noul spațiu este de trei ori mai mare decât actuala reprezentanță COS din București, iar aceasta este parte din strategia de extindere a companiei, atât din punct de vedere al acoperirii geografice, cât și din punct de vedere al segmentelor de piață adresate.

„Fondul de investiții Sarmis s-a alăturat recent în calitate de acționar majoritar business-ului COS, iar acesta este un pas înainte în strategia comună de dezvoltare, recent anunțată. Suntem încrezători în perspectivele extraordinare de creștere pe care le avem în continuare, atât din punct de vedere geografic cât și din punct de vedere al noilor segmente de piață pe care ne vom concentra să le dezvoltăm în perioada următoare,” declară Christophe Weller, fondator COS.

Aproximativ jumătate din noua suprafață închiriată va reprezenta zonă de lucru pentru angajații companiei și un spațiu extins de showroom pentru obiectele de design și mobilier furnizate de COS. Cealaltă jumătate va reprezenta un concept de spații multifuncționale contemporane, care vor putea fi închiriate de către companii pentru evenimente private, sesiuni de lucru, workshopuri, etc.

De la același dezvoltator, Speedwell, COS a mai închiriat și pentru reprezentanța din Cluj – Napoca un spațiu în clădirea Record Park. De asemenea, COS are reprezentanțe și în orașele Timișoara și Iași. COS estimează un volum de business de 30 milioane de euro pentru finalul anului 2021 și vizează în continuare expansiunea atât pe segmentul de amenajări interioare complete pentru spații de birouri, cât și pe segmentul medical (interioare pentru clinici și spitale), educațional (în special școli private) și al ospitalității (hoteluri și restaurante – design).

Activă pe piața locală din 1998, COS [cu denumirea inițială Corporate Office Solutions] este una dintre primele companii – integrator de soluții de amenajare a interioarelor înființate în România. Pe segmentul de fit-out de birouri este lider de piață, cu un portofoliu de peste 2.000 mari companii pentru care semnează amenajarea sediilor și reprezentanțelor oficiale. Între cele mai reprezentative sedii de birouri realizate de COS se numără sediile Microsoft, KPMG, Accenture, NTT, Porsche Engineering Cluj, Google, Nestle, Reckitt Benckiser, Secom, Takeaway București, MHP Cluj, Sector Labs Cluj, MHP și Mass Mutual la Record Park Cluj, Cognizant la Hexagon Bus Park Cluj.

COS deține parteneriate exclusive în România cu furnizorii Steelcase și Interface, lideri internaționali pe segmentele de mobilier, respectiv soluții pentru pardoseli, dar și cu fabrici, furnizori și producători locali de soluții personalizate de mobilier, pardoseli sau decorațiuni.

Sursa foto: COS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *