Dezvoltatorul imobiliar Speedwell cumpără un nou teren în Popești-Leordeni pentru dezvoltarea unui viitor proiect industrial

Redacția apr. 4, 2023 0 comentarii
Space Plus_01

Speedwell, jucător din segmentul imobiliar din România, cumpără un nou teren de 15.000 mp în Popești-Leordeni, unde va fi viitorului proiect industrial SPACEPLUS, care va avea o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 8.000 mp, potrivit unui comunicat de presă.

Noul proiect industrial este poziționat în proximitatea nodului rutier ce face legătura cu șoseaua de centură a Bucureștiului și DN4. Localizarea privilegiată oferă acces direct la sensul giratoriu suspendat, ce urmează să fie finalizat în Popești. Dezvoltat în una dintre cele mai căutate zone pentru viitoarele proiecte industriale din București, între șoseaua de centură și A0, SPACEPLUS East beneficiază de acces facil către cele mai importante zone ale capitalei și vizibilitate de top.

Potrivit companiei, SPACEPLUS West, lansată anul trecut, este prima dezvoltare pe segmentul industrial-logistic din portofoliul Spedwell. Localizat în Chitila, proiectul SPACEPLUS West a introdus un nou concept pe piața din România. Destinat întreprinderilor mici și mijlocii, depozitul oferă unități de stocare sau producție de clasa A, pentru uz industrial și/sau logistic. Noua dezvoltare din zona Popești-Leordeni va urma îndeaproape aceleași specificații de prim rang precum omologul său SPACEPLUS West.

Ca urmare a cererii mari din piață, Speedwell spune că își va extinde capacitățile de depozitare în hub-ul logistic existent. Compania intenționează să adauge încă 8.000 mp, în plus față de cei 7.000 mp aferenți fazei a II-a a proiectului, care vor fi construiți în acest an în SPACEPLUS West. Prin urmare, capacitatea de depozitare existentă de 3.000 mp va fi mărită cu dezvoltarea a încă 15.000 mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *