Dezvoltatorul One United Properties anunță că obține autorizație de construirea unui nou complex rezidențial pe malul lacului Plumbuita

imobiliar, One United Properties, Floreasca City

Dezvoltatorul One United Properties anunță că a obținut autorizației de construire pentru One Lake District, dezvoltare rezidențială premium situată pe un teren de aproximativ 8 hectare pe malul lacului Plumbuita, potrivit unui document publica la Bursa de Valori București.

One Lake District este cea mai mare dezvoltare a companiei până în prezent și va găzdui un total de 2.076 de apartamente. Dezvoltarea va fi livrată în trei etape, toate fiind așteptate să fie finalizate înainte de sfârșitul anului 2026. Vânzările la One Lake District vor începe în primul trimestru al anului 2023.

Cu o valoare brută de dezvoltare (GDV) de 337,7 milioane euro, dezvoltarea One Lake District va include nouă turnuri rezidențiale de 11 etaje, ultimul etaj găzduind apartamente duplex. Dezvoltările rezidențiale vor fi completate cu spații dedicate comunității One Lake District, astfel: un turn suplimentar de trei etaje va găzdui o grădiniță, precum și spații administrative, în timp ce un alt turn de patru etaje va servi drept parcare. Dezvoltarea va găzdui un total de 2.614 locuri de parcare pentru rezidenții săi. Dezvoltarea are o Suprafață Construibilă Brută (GBA) de aproximativ 251 mii de mp și o suprafață vandabilă totală de aproximativ 211 mii de mp.

În cadrul One Lake District, clienții vor avea acces la diverse unități rezidențiale, începând de la garsoniere, garsoniere duble, apartamente cu unul până la trei dormitoare, până la o colecție exclusivistă de duplexuri cu trei dormitoare. Prețurile vor începe de la 85.000 euro pe unitate, iar opțiunile de cumpărare pentru apartamente includ cinci rate egale de 20% plătite pe perioada construcției, două rate de 30% la semnarea contractului și 70% la livrare sau o opțiune de 100% plată anticipată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *