Divizia de IT a LSEG, London Stock Exchange Group, angajează 200 de persoane în București. 25 de zile de concediu și o zi liberă de ziua de naștere a angajatului, printre beneficii

computer digitalizare bani

Centrul de Tehnologie și Operațiuni al LSEG (London Stock Exchange Group) din București angajează 200 de persoane pentru a acoperi o gamă largă de roluri în domeniul tehnologiei, serviciilor web, cercetării și dezvoltării și funcțiilor corporative, potrivit anunțului de angajare de pe site-ul său. În prezent, în București compania are 600 de angajați.  

Tech Hub-ul din București se dezvoltă cu scopul de a dubla planurile de creștere pe parcursul anului 2023. Acesta joacă un rol cheie în furnizarea de servicii pentru grup și pentru clienții noștri din întreaga lume și o serie de servicii tehnologice de date și roluri de analiză a datelor.

Compania își desfășoară activitatea pe trei divizii principale:

Data & Analytics: furnizarea de informații, indici și produse bazate pe date către clienți în mod simplu și flexibil, astfel încât aceștia să poată lua decizii mai bine informate.

Piețe de capital: sprijină clienții în cadrul fluxului de lucru de la un capăt la altul al piețelor de capital, oferindu-le acces la lichidități în mai multe clase de active și regiuni.

Post-tranzacționare: sprijinirea obligațiilor de compensare și raportare ale clienților, furnizarea de soluții de gestionare a riscurilor și a bilanțului și a resurselor financiare și colaborarea cu celelalte divizii ale noastre pentru a extinde acest sprijin pe tot lanțul valoric.

Compania recrutează:

  • Inginerii de software: Java, JavaScript, JUnit, JUnit, Python, Microsoft SQL, C++, C#, Angular, AWS, Kafka, Unix/Linux, DevOps, PowerShell
  • Ingineri de infrastructură: Unix, SQL, DBA, Monitorizare și alertă, Hosting, Rețea și conectivitate, AWS
  • Specialist în modelare și analiză de date: Quant Modeller, Python Developer, C/C++, STEM, Cloud, Big Data.

Angajații vor vea acces și la cursuri de dezvoltare, coaching și mentorat. Compania oferă 25 de zile de concediu pe an, în loc de 21 cât este cel mai întâlnit, 1 zi liberă suplimentară pentru ziua de naștere a angajaților, indemnizație anuală de wellness, plan de achiziție de acțiuni, asigurare medicală de sănătate, abonament medical (servicii medicale preventive), acoperire stomatologică, asigurare de viață, Pilonul 3 de pensii private și tichete de masă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *